- Despre mine si Designul de sprancene -

Design sprancene. O procedura relativ noua pe piata romaneasca. Fata de cosmeticiene, designerul de sprancene se ocupa exclusiv de forma sprancenelor clientei, nu doar de curatarea firelor de par.

Colaborarea cu un designer de sprancene se desfasoara pe termen lung deoarece implica etape cruciale pe care nu le stie destula lume. La cursurile EI descoperi secretele meseriei si treci prin toate etapele alaturi de trainer.

De cand eram adolescenta, primeam complimente legate de sprancenele mele, dar nu neaparat pentru ca erau dese, ci pentru ca erau arcuite frumos. Dar m-am abtinut sa fac greseala – pe care ulterior am regasit-o la foarte multe femei – de a le pensa inca din liceu. Nu voiam sa risc sa raman fara ele… Si asa am ajuns treptat sa ma ocup de design sprancene. Mai intai pentru mine.

Mi-am dorit enorm sa invat cum sa le pastrez naturale si ingrijite! In acest proces, mi-am dat seama cat de importante sunt in economia fetei, cat de mult influenteaza ele trasaturile intregului chip.

Sprancenele au un rol definitoriu in modul in care sunt puse in evidenta – in bine sau, din pacate, in rau – liniile fetei; ne influenteaza fundamental expresivitatea!

Prin anii 2000, in timp ce lucram la compania BAT, am citit un articol despre o romanca devenita “regina sprancenelor in America”. Am zis, woow, ce tare, uite, exista cineva in America care se ocupa doar de sprancene!!.

 

Mi-a ramas acest gand in minte si, cand am aflat ca a venit in Romania, caci stim despre cine este vorba, m-am bucurat ca se deschide o noua etapa in industria de beauty: educatia privind ingrijirea sprancenelor. Visam ca numele Luminita Ivanici sa fie asociat cu aceast domeniu!

Au trecut 15 ani de atunci, timp in care eu am continuat sa activez in domeniul marketingului in companii multinationale, si e clar ca s-au schimbat multe in acest domeniu.

Au aparut profesionisti in domeniul stilizarii sprancenelor, produse de make-up dedicate, dar si
machiajul semipermanent al sprancenelor: tatuaj, micropigmentare sau microblading. S-au schimbat multe, dar nu neaparat in sensul bun! Vezi tatuaje nereusite, subtierea excesiva a sprancenelor pana la distrugerea foliculilor pilosi sau forme de sprancene total nepotrivite cu fizionomia celei care le poarta.

De pe margine, tuturor ne este usor sa criticam, dar cand intri in ring, ai o cu totul alta viziune. Si responsabilitate! Asa ca am decis sa nu mai fiu doar martor al acestui “spectacol al sprancenelor”, ci, acum 6 ani, am decis sa fac o reconversie profesionala radicala: de la om de marketing la cosmetician, dermopigmentist, make-up artist si designer de sprancene si sa pun accent pe recuperarea sprancenelor!

- De la Design sprancene la Microblading

De 4 ani, rastimp in care am studiat zi de zi, am participat la cursuri, seminare si scoli dedicate, 80% din activitatea mea din cabinetul Make-up Cafe este dedicata corectiei sprancenelor, atat prin stilizare si vopsit, cat si prin tehnica microbladingului dupa metoda Phibrows.

De cand am inceput sa ma ocup cu design sprancene, vorbesc foarte mult cu clientele mele despre dorintele lor si primesc tot mai des cliente nemultumite de serviciile de care au beneficiat pana sa ajunga la mine.

Fie ca nu li se explica ce li se va intampla, fie ca nu se tine cont de dorintele lor, clientele au parte de rezultate care nu le multumesc… Cel mai adesea, vopsitul nu este facut in acord cu nuanta parului sau nu se identifica forma potrivita a sprancenei, rezultatul fiind exact opusul a ceea ce sperau ca vor obtine.

Dupa o astfel de experienta, clientele sunt de-a dreptul inspaimantate cand vine vorba de pensat, ceea ce pe de o parte nu este bine, dar pe de alta parte da!

Doar asa realizezi ca inca este loc pe piata pentru profesionisti in domeniul designului de sprancene, adica pentru oameni talentati, care lucreaza corect si ONEST!

- Ce fac eu special?

1. Dupa 18 ani de experienta in comunicare in companii multinationale importante si absolvirea cursului de Formator, am dobandit abilitatea de a fi un bun trainer si de a descoperi o metoda revolutionara de predare (atat teorie, cat si practica).

2. Recomandarea de ustensile specifice fara de care nu se poate obtine performanta

3. Recomandari privind serviciul de consiliere al clientei, imperios necesar

4. Strategii de pret pentru realizarea de profit

5. Promovarea serviciului in social media

- Cum te pot ajuta?

Din pacate, sunt inca multe cosmeticiene care nu stiu ce inseamna designul de sprancene. De ce? Pentru ca in scolile de cosmetica din Romania subiectul sprancene inca este tratat superficial. Nu-i asa?

De aceea, am pus pe picioare noul meu proiect de suflet – EYEBROWS INSTITUTE, o scoala dedicata designului sprancenelor in principal – si am venit in intampinarea potentialelor cursante cu programul de Design sprancene  cu ajutorul caruia,  dupa doua zile de curs, veti putea sa oferiti serviciul de Design sprancene corect si complet.

Pe langa Cursurile de Design sprancene complete, de la initiere, pana la specializare si perfectionare, alaturi de mine puteti invata despre laminarea genelor si sprancenelor  vopsirea corecta a sprancenelor, dar si cum sa va promovati in mediu online, astfel incat sa ajungeti la cat mai multe cliente.