- Curs pensat profesional- FIZIC -

Dacă ești Cosmetician și îți pui frecvent anumite întrebări legate de pensat(unde greșești, cum să faci să lucrezi mai bine, să obții forme armonioase pe placul clientelor tale, cum castigă alții mai mult decât tine facând acest serviciu, etc)  alege sa faci  un curs pensat profesional aici la Eyebrows Institute, cu Luminita Ivanici.

De ce să faci un curs de specializare în Designul sprâncenelor?

Ce pierzi dacă nu urmezi cursul de Design sprâncene la Eyebrows Institute?

Pentru a avea un client mulțumit 100%, serviciul de Design sprâncene ar trebui să fie realizat corect și complet.

De la consiliere, stilizare, vopsit în funcție de culoarea părului și a tenului, machiaj de corecție, până la stilizarea specifică clientelei masculine, toți acești pași sunt foarte importanți și obligatorii pentru un rezultat corect și armonios.

 

Obiectivele cursului de Design sprâncene, sunt:

– În primul rand, lucrezi ca un profesionist

– Înveți să folosesti corect instrumentele de lucru performante

–  Vei reuși, in sfârșit,să dai forma sprâncenelor fară riscul de a le subția

– Învățarea diferenței dintre pensat și designul sprâncenelor 

– Abordarea clientelei de gen masculin este semnificativ diferită față de clientela de gen feminin

– Învățarea pasului ”consiliere” prin care oferi sprijinul clienților pentru a-și recupera sprâncenele în mod natural

– Vopsirea corectă a sprâncenelor

– Realizarea unui machiaj al sprâncenelor cu formă și aspect natural, adaptate fizionomiei și personalității clientelor tale

– Cunoașterea cazurilor în care procedura de Microblading poate fi recomandată

Desfășurarea cursului de Design sprâncene are loc astfel:

Ziua 1

Ziua 2

Durata cursului fizic: 18 ore, 2 zile, între orele 9:00 – 18:00

Trainer: Luminița Ivanici – Estetician, Designer Sprâncene, Phibrows International Microblading Artist, Formator, Dermopigmentist și Make-up Artist

Preț curs fizic Design sprâncene: 2.000 RON / persoană (TVA inclus)*

*Pentru rezervarea unui loc se achită un avans de 30% cu 2 săptămâni înainte de curs.

**În preț NU intra kit-ul de lucru care conține 1 pensetă Rubis, o perie pentru sprâncene, 1 forfecuță și mască de lucru “Higi” de la Phibrows. Toate acestea, în valoare de 300 ron, se vor achita în același timp cu avansul de 30%.

***Cursul se desfășoara cu maxim 4 persoane.

****Se obține Diplomă de participare in Design sprâncene.

Înscrierile se fac fie completând formularul de contact de mai jos, fie la nr. 0747198398

Preț Curs ONLINE Design sprâncene: 497ron . Pentru a achizitioana cursul online, acceseaza link aici sau sună la tel: 0746102292

- Galerie before & after -

- Testimoniale -

  • Am absolvit astăzi cursul de Design sprâncene in cadrul Școlii Eyebrows Institute si ma simt mulțumită si fericită. Eu sunt Make-up Artist si doresc sa adaug in portofoliul meu si serviciul de Design sprancene. Inainte sa vin la acest curs nu stiam sa pensez deloc. Acum ca am căpătat incredere in mine, ca pot sa dau o formă frumoasă si naturală sprancenelor fără riscul de a greși datorită metodei predată de Luminița si anume metoda liniilor paralele. De asemenea, am facut si un mini curs de colorimetrie unde am invatat cum sa vopsesc si sa obțin subtonuri de culoare. Am învățat să fardez sprancenele cu efect purtat si acum abia aștept să mă apuc de lucru. Iti mulțumesc din suflet pentru tot. Esti un om minunat!

    Teodora Frincu

  • Recomand Make up cafe atât pentru tratamentele faciale, design sprâncene dar si pentru cursurile susținute. Anul trecut cautam intens pe internet un curs de pensat sprâncene. Am sunat la cel puțin 5 școli, doar Luminița a stat 20 min la telefon sa imi raspunda la tonele de întrebări. Si tot Luminița a fost unica care m-a ajutat sa fac cursul de design sprâncene in perioada imediat urmatoare. Aveam in gand sa fac un curs dar am făcut 3: design sprâncene, laminare de gene si automachiaj. În acest moment imi schițez o mica afacere după modelul Make up cafe. Sunt puține spre inexistente persoanele cum este Luminița, o admir si o urmăresc zilnic. Am făcut cursuri in domeniul beauty si la alte școli/ centre si pot sa confirm ca nici una nu si-a dat interesul asa cum a fost la Make up cafe.

    Eugenia Andreev

Iți dorești să înveți Designul de sprâncene de la Luminița Ivanici, dar nu ai cum să ajungi la cursurile fizice? Dacă nu ești din București sau locuiești în afara țării, ori pur și simplu nu ai timp pentru a te prezenta fizic la cursuri și totuși îți dorești să înveți cum să treci de la banalul pensat la Designul de sprâncene, am creat special pentru tine Cursul online de Design sprâncene.  Cursul online il poti cumpara direct de aici. Contacteaza-ne pentru detalii, dacă nu te descurci!

- Formular înscriere -