- Curs vopsit sprâncene cu Henna -

Ce vom învata la Cursul de vopsit al sprâncenelor cu Henna?

Vopsitul sprâncenelor cu Henna este o procedură potrivită pentru acelea dintre noi care își doresc sprâncene naturale însă cu un efect pudrat pentru mai mult timp.

Vopseaua cu Henna rezistă pe firul de păr până la 30 de zile și pe piele până la 14 zile funcție de tipul de ten. Cu cât tenul este mai uscat cu atât rezistența este mai mare.

Nuanțele de Henna se folosesc în funcție de culoarea naturală a sprâncenei, culoarea tenului și a părului de pe cap astfel încât să obținem un efect armonios.

Pasul 1: Întotdeauna înainte de vopsirea sprâncenelor cu Henna, vom face stilizarea lor.

Pasul 2: Sprâncenele vor fi demachiate apoi, curățate cu cleanserul PhiFoam, cu ajutorul unei dischete din bumbac, care are rolul de a dezinfecta și de a exfolia zona pe care vom aplica PhiHenna.

Pasul 3: Vom măsura cu ajutorul compasului Phibrows forma ideala a sprâncenei apoi vom desena cu creionul special forma ideală a sprâncenelor ținând cont de simetria feței. în exteriorul conturului trasat cu creionul vom aplica un creion alb cremos, care ne va ajuta să nu pătăm pielea în cazul în care depășim linia.

Pasul 4: Vom prepara compoziția din 2 măsuri de PhiHenna și 3-4 măsuri de apă caldă apoi vom amesteca 1-2 minute până vom avea consistența potrivita.

Pasul 5: Aplicarea se va face în interiorul desenului, cu ajutorul unei pensule speciale și vom corecta atent cu bețioșoare microbrush.

Pasul 6:  Vom lăsa să acționeze timp de 20-30 minute în funcție de intesitatea dorită apoi vom curăța vopseaua cu ajutorul unor dischete înmuiate în apă călduță.

Pasul 7: Uscăm foarte bine zona sprăncenelor cu ajutorul unui șervețel curat apoi aplicăm un serum de fixare a culorii si pieptănăm cu o periuță de unica folosință.

Trainer: Cristina Ion, Cosmetician la Make-up Cafe

Ce pierzi dacă nu urmezi cursul de Vopsit Sprâncene cu Henna?

- Formular înscriere -