- Curs vopsit sprancene cu Henna -

Vopsirea sprancenelor cu Henna

Vopsitul sprancenelor cu Henna este o procedura potrivita pentru acelea dintre noi care isi doresc sprancene naturale insa cu un efect pudrat pentru mai mult timp.

Vopseaua cu Henna rezista pe firul de par pana la 30 de zile si pe piele pana la 14 zile functie de tipul de ten. Cu cat tenul este mai uscat cu atat rezistenta este mai mare.

Nuantele de Henna se folosesc in functie de culoarea naturala a sprancenei, culoarea tenului si a parului de pe cap astfel incat sa obtinem un efect armonios.

Pasul 1: Întotdeauna înainte de vopsirea sprâncenelor cu Henna, vom face stilizarea lor.

Pasul 2: Sprâncenele vor fi demachiate apoi, curățate cu cleanserul PhiFoam, cu ajutorul unei dischete din bumbac, care are rolul de a dezinfecta si de a exfolia zona pe care vom aplica PhiHenna.

Pasul 3: Vom masura cu ajutorul compasului Phibrows forma ideala a sprâncenei apoi vom desena cu creionul special forma ideala a sprancenelor tinand cont de simetria fetei. In exteriorul conturului trasat cu creionul vom aplica un creion alb cremos, care ne va ajuta sa nu pătăm pielea in cazul in care depășim linia.

Pasul 4: Vom prepara compoziția din 2 măsuri de PhiHenna și 3-4 măsuri de apa caldă apoi vom amesteca 1-2 minute până vom avea consistențapotrivita.

Pasul 5: Aplicarea se va face în interiorul desenului, cu ajutorul unei pensule speciale și vom corecta atent cu bețioșoare microbrush.

Pasul 6:  Vom lăsa să acționeze timp de 20-30 minute în funcție de intesitatea dorită apoi vom curăța vopseaua cu ajutorul unor dischete înmuiate în apă călduță.

Pasul 7: Uscăm foarte bine zona sprăncenelor cu ajutorul unui șervețel curat apoi aplicăm un serum de fixare a culorii si pieptanam cu o periuta de unica folosinta.

Trainer: Cristina Ion, Cosmetician la MKC

Ce pierzi daca nu urmezi cursul de Vopsit Sprancene cu Henna?

  • Pierzi sansa de a invata de la cei mai buni in domeniu cum sa vopsesti corect sprancenele clientelor tale
  • Risti sa pierzi un important numar de cliente, daca faci greseli in vopsitul sprancenelor
  • Risti sa pierzi bani si timp, incercand sa inveti singura aceasta procedura

- Formular înscriere -