- Cursuri laminare gene si sprancene -

Daca esti Cosmetician, Make-up Artist sau Stilist gene, ai o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale din Romania si iti doresti sa aduci in cabinetul tau un nou serviciu acesta poate fi Laminarea genelor si a sprancenelor.

De ce sa faci un curs de laminare gene si sprancene?

 1. Este un serviciu conex, care se poate realiza atat intr-un cabinet de cosmetica sau de extensii de gene cat si in studioul unui make-ap artist.
 2. Cursul dureaza 1 zi ( 8 ore), dupa care te asigur ca o sa reusesti sa realizezi acesta procedura in cabinetul tau.
 3. Costul este minim in conditiile in care cursul te costa 2000 RON/individual iar Kit-ul de inceput costa 500 RON, fiecare procedura poate fi realizata la pretul de 250 RON. Inseamna ca daca ai 10 cliente ai recuperat investitia.
 4.  Cursul se face individual sau cu maxim 4 persoane, asadar ti se acorda atentie maxima pe toata durata cursului si fiecare cursanta va lucra pe un model.
 5. Promovarea acestor servicii se poate face usor atat pe Facebook cat si pe Instagram, gratuit daca ai multi urmaritori, sau cu plata, insa costurile sunt foarte mici, daca rezultatele tale sunt foarte bune. Important este sa lucrezi bine, in conditii de igiena, sa ai o prezenta agreabila, o atitudine corecta si sa faci fotografii cat mai clare before & after.
 6. Investitia de asemenea este minima, iti trebuie un pat cosmetic sau de masaj, o lampa cu lupa si lumina rece, un scaun de lucru si produsele specifice conform indrumarii trainer-ului.
 7. Este un mod de lucru placut, elegant, civilizat, iar multumirea de pe chipul clientelor tale este uneori o rasplata mai buna decat cea financiara.

Ce pierzi daca nu urmezi cursul de Laminare gene si sprancene la Eyebrows Institute?

 • Pierzi sansa de a le oferi clientelor tale doua servicii care le pot rezolva problemele si le pot aduce zambetul pe buze
 • Pierzi sansa de a-ti creste numarul clientelor multumite, riscand sa pierzi in acelasi timp si bani
 • Pierzi sansa de a invata cele doua proceduri de la cei mai buni in domeniu

8. Nu te plictisesti niciodata pentru ca ai mereu parte de provocari. In lamiarea genelor vei intalni cazuri in care genele sunt scurte si rare, dar dupa procedura de laminare par date cu rimel, sau gene foarte lungi si dese pentru care procedura de laminare o sa aibe un efect de extensii de gene.

9. Primesti o diploma de participare la cursul de Laminare de gene si sprancene si astfel vei avea un plus daca vei dori sa lucrezi in orice salon in meseria de cosmetician.

Laminarea genelor este o procedura cosmetica noninvaziva, prin care se obtine curbura genelor naturale, ingrosarea acestora, dar si hranirea lor cu un serum special pe baza de vitamine, peptide, acid hialuronic si cheratina.

De obicei clientele care apeleaza la aceasta procedura au genele drepte sau au avut o experienta neplacuta atunci cand au ales sa poarte extensii de gene. Multe dintre cliente considera extensiile “ceva nenatural” din cauza faptului ca sunt prea vizibile.

Astfel isi doresc o procedura mai naturala si mai putin invaziva aflata in zona de recuperare a genelor.

Dupa procedura de laminare genele sunt mai curbate, mai lungi, mai groase, hranite, dar cu un aspect natural.

Laminarea sprancenelor este o procedura cosmetica noninvaziva, cu ajutorul careia cu ajutorul careia putem da sprancenelor ondulate un aspect natural, prin care putem imblanzii firele dezordonate si crete.

Prin aceasta procedura firele sunt hidratate si orientate in directia dorita. Astfel sprancenele  au un aspect ingrijit, natural si par mai pline.

Aceasta procedura este indicata atat femeilor cat si barbatilor care se confrunta cu acesta problema a sprancenelor crete.

Pentru a avea un client multumit 100%, serviciul de laminare gene si sprancene ar trebui sa fie realizat corect si complet.

De la consiliere, fisa clientei, procedura de laminare, recomandarea de produse pe care le poate folosi acasa pentru regenerarea firelor de par pana la contraindicatiile de dupa procedura, sunt pasi foarte importanti pe care trebuie sa ii insusesti corect pentru rezultate foarte bune.

Obiectivele cursului de laminare gene si sprancene

 • Lucru ca un profesionist
 • Folosirea corecta a produselor
 • Consilierea si fisa clientei
 • Indicatii si contraindicatii
 • Marketing

Desfasurarea cursului de laminare gene si sprancene are loc astfel

1. Prezentare trainer si cursante

2. Igiena la locul de munca, sterilizarea instrumentarului de lucru

3. Teorie

   – structura si clasificarea genelor naturale

   – clasificarea procedurilor pentru genele naturale

   – indicațiile si contraindicațiile procedurii

   – avantajele procedurii de laminare a genelor si a sprancenelor

   – efectele obținute in urma laminarii

   – prezentarea produselor necesare laminarii genelor

   – organizarea spațiului de lucru

   – consilierea clientei si întocmirea fisei clientei

   – poze before

   – realizarea procedurii de laminare si vopsirea genelor

   – poze after

   – reguli de îngrijire pentru acasa

   – sterilizarea instrumentelor folosite

   – marketing si metode de promovare

4. DEMONSTRAȚIE -prezentarea practica pe model realizată de trainer

5. PRACTICA -pregătirea genelor pentru laminare. -alegerea curburii potrivite. -uniformizarea si aranjarea genelor -procedura pas cu pas. -verificarea lucrării de către trainer si soluționarea eventualelor greșeli -informare de către cursanta despre regulile de îngrijire.

6. RECAPITULARE, CONCLUZII SI INTREBARI

Durata cursului: 8 ore, o zi, intre orele 09.00-17.00

Trainer: Alina Georgiana Popa- Cosmetician Expert la MKC, Stilist Gene, Instructor Preparator Formare

Cristina Ion – Cosmetician la MKC

Pret:

Curs fizic Laminare Gene si Sprancene Individual – 2000 ron / persoana

Curs fizic Laminare Gene si Sprancene Grup max 4 persoane -1000 ron/persoana

Curs online Laminare Gene si Sprancene: 500 RON / persoana  – Disponibil in curand!

*Pentru rezervarea unui loc se achita un avans de 30% cu 2 saptamani inainte de curs.

*In pret nu intra kit-ul de lucru care continue: penseta pentru gene, bigudiuri silicon, banda micropore, adeziv, kit cu pliculetele pentru laminare pentru circa 15 proceduri, vopsea speciala pentru gene, oxidant, periute unica folosinta pentru rimel, y-brush, toate acestea in valoare de 500 ron. Kit-ul de lucru se va achita in avans, odata cu 30% din costul cursului.

- Formular înscriere -