- Cursuri laminare gene și sprâncene -

Dacă ești Cosmetician, Make-up Artist sau Stilist gene, ai o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale din România și îți dorești să aduci în cabinetul tău un nou serviciu acesta poate fi Laminarea genelor și a sprâncenelor.

De ce să faci un curs de laminare gene și sprâncene?

 1. Este un serviciu conex, care se poate realiza atât într-un cabinet de cosmetică sau de extensii de gene cât și în studioul unui make-ap artist.
 2. Cursul durează 1 zi ( 8 ore), după care te asigur că o să reușești să realizezi acesta procedură în cabinetul tău
 3.  Cursul se face individual sau cu maxim 4 persoane, așadar ți se acordă atenție maximă pe toată durata cursului și fiecare cursantă va lucra pe un model.
 4. Promovarea acestor servicii se poate face ușor atât pe Facebook cât și pe Instagram, gratuit dacă ai mulți urmaritori, sau cu plată, însă costurile sunt foarte mici, dacă rezultatele tale sunt foarte bune. Important este să lucrezi bine, în condiții de igienă, să ai o prezența agreabilă, o atitudine corectă și să faci fotografii cât mai clare before & after.
 5. Investiția de asemenea este minimă, iți trebuie un pat cosmetic sau de masaj, o lampă cu lupă și lumină rece, un scaun de lucru si produsele specifice conform îndrumării trainer-ului.
 6. Este un mod de lucru plăcut, elegant, civilizat, iar mulțumirea de pe chipul clientelor tale este uneori o răsplată mai bună decât cea financiară.

Ce pierzi dacă nu urmezi cursul de Laminare gene și sprâncene la Eyebrows Institute?

8. Nu te plictisești niciodata pentru că ai mereu parte de provocări. În laminarea genelor vei întalni cazuri în care genele sunt scurte și rare, dar după procedura de laminare par date cu rimel, sau gene foarte lungi și dese pentru care procedura de laminare o să aibe un efect de extensii de gene.

9. Primești o diplomă de participare la cursul de Laminare de gene și sprâncene și astfel vei avea un plus dacă vei dori să lucrezi în orice salon în meseria de cosmetician.

Laminarea genelor este o procedură cosmetică noninvazivă, prin care se obține curbura genelor naturale, îngroșarea acestora, dar și hrănirea lor cu un serum special pe bază de vitamine, peptide, acid hialuronic și cheratină.

De obicei clientele care apelează la această procedură au genele drepte sau au avut o experiență neplăcută atunci când au ales să poarte extensii de gene. Multe dintre cliente consideră extensiile “ceva nenatural” din cauza faptului că sunt prea vizibile.

Astfel își doresc o procedură mai naturală și mai puțin invazivă aflată în zona de recuperare a genelor.

După procedura de laminare genele sunt mai curbate, mai lungi, mai groase, hrănite, dar cu un aspect natural.

Laminarea sprâcenelor este o procedură cosmetică noninvazivă, cu ajutorul căreia putem da sprâncenelor ondulate un aspect natural, prin care putem îmblânzii firele dezordonate și crețe.

Prin această procedură firele sunt hidratate și orientate în direcția dorită. Astfel sprâncenele au un aspect îngrijit, natural și par mai pline.

Această procedură este indicată atât femeilor cât și bărbaților care se confruntă cu acestă problemă a sprâncenelor crețe.

Pentru a avea un client multumit 100%, serviciul de laminare gene și sprâncene ar trebui să fie realizat corect și complet.

De la consiliere, fișa clientei, procedura de laminare, recomandarea de produse pe care le poate folosi acasă pentru regenerarea firelor de păr până la contraindicațiile de după procedură, sunt pași foarte importanți pe care trebuie să îi însușești corect pentru rezultate foarte bune.

Obiectivele cursului de laminare gene și sprâncene

 • Lucru ca un profesionist
 • Folosirea corectă a produselor
 • Consilierea și fișa clientei
 • Indicații și contraindicații
 • Marketing

Desfașurarea cursului de laminare gene și sprâncene are loc astfel

1. Prezentare trainer și cursante

2. Igiena la locul de muncă, sterilizarea instrumentarului de lucru

3. Teorie

   – structura și clasificarea genelor naturale

   – clasificarea procedurilor pentru genele naturale

   – indicațiile și contraindicațiile procedurii

   – avantajele procedurii de laminare a genelor și a sprâncenelor

   – efectele obținute în urma laminării

   – prezentarea produselor necesare laminării genelor

   – organizarea spațiului de lucru

   – consilierea clientei și întocmirea fișei clientei

   – poze before

   – realizarea procedurii de laminare și vopsirea genelor

   – poze after

   – reguli de îngrijire pentru acasă

   – sterilizarea instrumentelor folosite

   – marketing și metode de promovare

4. DEMONSTRAȚIE -prezentarea practică pe model realizată de trainer

5. PRACTICĂ -pregătirea genelor pentru laminare. -alegerea curburii potrivite. -uniformizarea și aranjarea genelor -procedura pas cu pas. -verificarea lucrării de către trainer și soluționarea eventualelor greșeli -informare de către cursantă despre regulile de îngrijire.

6. RECAPITULARE, CONCLUZII SI INTREBARI

Durata cursului: 8 ore, o zi, între orele 09.00-17.00

Formator: Alina Georgiana Popa- Cosmetician Expert la MKC și Instructor Preparator Formare

*Pentru rezervarea unui loc se achită un avans de 30% cu 2 săptămâni înainte de curs.

Pentru detalii legate de preț, link aici.

** Pentru a lucra după ce finalizezi cursul, noi iți vom face recomandările necesare pentru a lucra cu cele mai bune produse raport calitate – preț, de pe piața.

- Formular înscriere -