- Cursuri design sprancene -

Daca ești Cosmetician si ai o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale din România și iți pui frecvent anumite intrebari legate de Designul  sprâncenelor sau pensatul profesional (unde greșești, cum sa faci sa lucrezi mai bine, sa obtii forme armonioase pe placul clientelor tale, cum castigă alții mai mult decât tine facând acest serviciu, etc)  sau dacă nu te mai implinește jobul pe care îl ai in prezent si vrei sa incerci ceva nou in industria infrumusețarii, atunci ai ajuns in locul potrivit, aici la Eyebrows Institute.

De ce sa faci un curs de specializare in Designul sprancenelor?

 • Pensatul difera de Designul de sprancene sau pensat-ul profesional. Pensatul inseamnă curațarea firelor in plus, fara a avea un algoritm in obtinerea unei forme armonioase si mai ales echilibrate, iar Designul de sprâncene inseamnă mult mai mult – consiliere, masurare, echilibrare, stilizare (pensat, vopsit si make-up).
 • Cursul dureaza 2 zile (8 ore pe zi), dupa care te asigur ca vei ști sa stilizezi perfect sprâncene. Sunt Luminita Ivanici – trainer Design sprancene si iti garantez acest lucru!
 • Costul este minim in conditiile in care cursul te costa 2000 ron si un serviciu de Design sprancene costa 100 ron (70 ron intretinerea si 30 ron vopsitul sprancenelor), inseamna ca avand cca 20 cliente  ai recuperat investitia.
 • Primești o diplomă de participare la Cursul de Design sprâncene, diplomă care iți asigură un loc in orice salon vei dori sa lucrezi in meseria de cosmetician.
 • Nu te plictisești niciodata pentru ca mereu ai parte de provocari.
 • Promovarea acestui serviciu se poate face lesne atat pe Facebook cat si pe Instagram in condiții gratuite daca ai mulți urmaritori, sau cu plată, insa costurile sunt foarte mici pentru rezultate remarcabile. Important este sa lucrezi bine, in conditii de igiena, armonios, sa ai o prezenta agreabila, o atitudine corecta si sa faci fotografii cat mai clare before & after.
 • Investiția de asemenea este minima, iti trebuie un pat cosmetic sau de masaj, o lampa cu lupa si lumina rece, un scaun de lucru si instrumentar specific, conform indrumării trainer-ului.
 • Este un mod de lucru placut, elegant, civilizat, iar multumirea de pe chipul clientelor tale este uneori o rasplata mai buna decat cea financiara.
 • In pensatul profesional vei intalni cazuri in care sprâncenele trebuie recuperate in timp si vei invata cum sa faci exact acest lucru, dar vei intalni si persoane care vin doar pentru întreținea formei lor.
 • Cursul se face cu maxim 4 persoane, asadar ți se acorda atenție maxima pe durata cursului.

Ce pierzi daca nu urmezi cursul de Design sprancene la Eyebrows Institute?

 • Pierzi sansa de a invata designul de sprancene de la unul dintre cei mai buni specialisti din Romania
 • Pierzi informatii pretioase despre stilizare sprancene, vopsit sprancene profesional si recuperare sprancene
 • Pierzi sansa de a invata cum sa lucrezi la un nivel profesional, trecand de la banalul pensat la designul de sprancene
 • Risti sa pierzi o importanta nisa de cliente: acelea care au nevoie de recuperarea sprancenelor naturale
 • Pierzi sansa de a invata cum sa comunici, cum sa abordezi si cum sa iti consiliezi clientii
 • Pierzi sansa de a invata sa lucrezi cu instrumente profesionale
 • Risti sa pierzi clienti, bani si timp, facand greseli sau incercand sa inveti singura ceea ce ti-ar putea fi predat de catre unul dintre cei mai buni designeri de sprancene

În ultima vreme, tot mai des întâlnim persoane, atât femei, cât și uneori bărbați, care dau o mare importanță sprâncenelor. Această preocupare pentru chip este un lucru bun pentru că, după cum adesea am citit sau ni se tot spune, sprâncenele încadrează și completează perfect fața, generând astfel o imagine îngrijită până la cele mai mici detalii.

Din experienta, pentru ca eu vorbesc tot timpul cu clientele mele, va pot spune ca femeile din Romania  acorda o mare importanta sprâncenelor si nu se mai multumesc cu orice. Ele imi spun mereu ca nu au reusit sa gaseasca un loc unde sa se simta in siguranta si că de fiecare data sprâncenele lor au fost prea mult pensate sau au plecat cu ele dezechilibrate. Deci pe piața din Romania este foarte mult loc pentru acest serviciu.

Așa cum detaliile fac diferența, stilizarea sprâncenelor a devenit un serviciu de îngrijire în sine și, încet-încet, capătă atenția cuvenită.

Cu cât sprâncenele sunt mai naturale, echilibrate și în armonie cu fizionomia feței și personalitatea persoanei care le poartă, cu atât încrederea în sine crește.

Pentru a avea un client mulțumit 100%, serviciul de Design sprâncene ar trebui să fie realizat corect și complet.

De la consiliere, stilizare, vopsit în funcție de culoarea părului și a tenului, machiaj de corecție, până la stilizarea specifică clientelei masculine, toți acești pași sunt foarte importanți și obligatorii pentru un rezultat corect și armonios.

Obiectivele cursului de specializare in Designul de sprâncene sunt:

– Lucrul ca un profesionist

– Folosirea corectă a instrumentelor de lucru performante

– Sa dai forma sprancenelor fara frica ca ai sa strici si mai tare forma acestora

– Învățarea diferenței dintre pensat și designul sprâncenelor sau pensatul profesional

– Abordarea clientelei de gen masculin este semnificativ diferita față de clientela de gen feminin

– Învățarea pasului ”consiliere” prin care oferi sprijinul clienților pentru a-și recupera sprâncenele în mod natural

– Vopsirea corectă a sprâncenelor

– Realizarea unui machiaj al sprâncenelor cu formă și aspect natural, adaptate fizionomiei și personalității clientelor tale

– Cunoașterea cazurilor în care procedura de Microblading poate fi recomandată

Desfășurarea cursului de Design sprâncene are loc astfel:

Ziua 1

 • Prezentare trainer și cursante (60 min.)
 • Igiena la locul de muncă, sterilizarea instrumentarului de lucru (60min.)
 • Prezentarea ustensilelor de lucru, a algoritmului de lucru, formele de sprâncene, exercițiu pe foi de matematica cu ”forma ideală a sprâncenei”, anatomia sprancenei dar si tipologii intalnite in functie de  “linia spin” (coloana vertebrala a sprancenei) (90 min.)
 • Abordarea stilizării sprâncenelor în cazul clientelei de gen masculin (30 min.)
 • Pauză de masă (60 min.)
 • Demonstrație practică pe 1 model cu execuție trainer și prezentarea explicită a pașilor de lucru
 • Consiliere, măsurare, stilizare, vopsit, machiaj sprâncene si recomandari pentru acasa(90 min.Explicarea metodei de pensat profesional denumita “Metoda liniilor paralele”
 • Lucru individual pe modele, sub supraveghere (120 min.)
 • Recapitulare, concluzii și întrebări (30 min.)

Ziua 2

 • Lucru individual, stilizare sprâncene și vopsit, practică pe modele (150 min.)
 • Teorie make-up sprâncene formă naturală, prezentare pensule și produse de make-up sprâncene (60 min.)
 • Practică make-up sprâncene formă naturală individual sau între cursante (60 min.)
 • Pauză de masă (60 min.)
 • Practică stilizare sprâncene pe model individual (120 min.)
 • Susținere examen pentru obținerea Diplomei de participare și specializare la Cursul de Design sprâncene susținut la studioul Make-up Cafe de către Luminița Ivanici – Designer sprâncene, la care se acordă notă (90 min.)
 • Evaluare (60 min.)

Durata cursului fizic: 18 ore, 2 zile, între orele 9:00 – 18:00

Trainer: Luminița Ivanici – Estetician, Designer Sprâncene, Phibrows International Microblading Artist, Formator, Dermopigmentist si Make-up Artist

Preț curs fizic Design sprâncene: 2000 RON / persoana (TVA inclus)*

*Pentru rezervarea unui loc se achită un avans de 30% cu 2 săptămâni înainte de curs.

*In pret NU intra kit-ul de lucru care conține 1 penseta Rubis, o perie pentru sprâncene, 1 forfecuta și masca de lucru “Higi” de la Phibrows. Toate acestea, in valoare de 300 ron, se vor achita in acelasi timp cu avansul de 30%.

*Cursul se desfășoara cu maxim 4 persoane.

*Se obține Diplomă de specializare in Design sprâncene.

Înscrierile se fac fie completand formularul de contact de mai jos, fie la nr. 0747198398

Preț curs online Design sprâncene: 479ron . Pentru a achizitioana cursul online suna la tel: 0747198398

- Galerie before & after -

- Testimoniale -

 • Am absolvit astăzi cursul de Design sprâncene in cadrul Școlii Eyebrows Institute si ma simt mulțumită si fericită. Eu sunt Make-up Artist si doresc sa adaug in portofoliul meu si serviciul de Design sprancene. Inainte sa vin la acest curs nu stiam sa pensez deloc. Acum ca am căpătat incredere in mine, ca pot sa dau o formă frumoasă si naturală sprancenelor fără riscul de a greși datorită metodei predată de Luminița si anume metoda liniilor paralele. De asemenea, am facut si un mini curs de colorimetrie unde am invatat cum sa vopsesc si sa obțin subtonuri de culoare. Am învățat să fardez sprancenele cu efect purtat si acum abia aștept să mă apuc de lucru. Iti mulțumesc din suflet pentru tot. Esti un om minunat!

  Teodora Frincu

 • Recomand Make up cafe atât pentru tratamentele faciale, design sprâncene dar si pentru cursurile susținute. Anul trecut cautam intens pe internet un curs de pensat sprâncene. Am sunat la cel puțin 5 școli, doar Luminița a stat 20 min la telefon sa imi raspunda la tonele de întrebări. Si tot Luminița a fost unica care m-a ajutat sa fac cursul de design sprâncene in perioada imediat urmatoare. Aveam in gand sa fac un curs dar am făcut 3: design sprâncene, laminare de gene si automachiaj. În acest moment imi schițez o mica afacere după modelul Make up cafe. Sunt puține spre inexistente persoanele cum este Luminița, o admir si o urmăresc zilnic. Am făcut cursuri in domeniul beauty si la alte școli/ centre si pot sa confirm ca nici una nu si-a dat interesul asa cum a fost la Make up cafe.

  Eugenia Andreev

Iti doresti sa inveti Designul de sprancene de la Luminita Ivanici, dar nu ai cum sa ajungi la cursurile fizice? Daca nu esti din Bucuresti sau locuiesti in afara tarii, ori pur si simplu nu ai timp pentru a te prezenta fizic la cursuri si totusi iti doresti sa inveti cum sa treci de la banalul pensat la Designul de sprancene, am creat special pentru tine Cursul online de Design sprancene, pe care il poti cumpara de aici. Contacteaza-ne pentru detalii, daca nu te descurci!

- Formular înscriere -