Curs pensat profesional online

Descoperă cum să muncești mai puțin și să faci mai mulți bani!

Curs online
Pensat pentru profesioniști
cu Luminița Ivanici!

1197 RON 497 RON

și tu poti face sprâncene FRUMOASE și simetrice, astfel încât să fii cel mai căutat Stilist de sprancene, din orașul tău!

De ce să plătești un curs fizic scump, plus cheltuieli de cazare, mâncare și transport, când poți face un curs pensat online pentru profesioniști, astfel încât să pensezi și să vopsești PERFECT, cu doar 497 de ron!

1197 RON 497 RON

InvitatĂ constant la emisiunea „Vorbește lumea”, la PRO TV.

a venit momentul sĂ faci o schimbare în carierĂ, dacĂ te regaseȘti Într-una dintre situaȚiile de mai jos:

1197 RON 497 RON

Și eu am fost acolo unde ești tu acum.
Cum am ieșit din acest impas?

Sunt Luminița Ivanici, am 49 de ani, m-am născut în Galați și locuiesc în București de când am venit la facultate. 

Sunt Designer sprâncene și Phibrows International Microblading Artist la Make-up Cafe și predau Designul de sprâncene în cadrul Școlii profesionale Eyebrows Institute. 

Am fondat aceste proiecte începând cu anul 2012, fiind pasionată de sprâncene dintotdeauna.

Vreau să știi că și eu m-am aflat în situația în care ești tu acum, în urmă cu mulți ani, atunci când m-am apucat de această meserie. Eram la început de drum și nu știam de unde să o apuc!

Acum, am ajuns să mă ocup de sprâncene pentru Andreea Raicu, Adela Popescu, Dana Sota, Adina Halas, Diana Stejereanu, Andreea Think Healthy Bianca Nutu, Ramona Olaru, și a multor alte vedete.

Sprancene Andreea Raicu
Curs pensat sprancene online
sprancene Andreea Raicu

Înainte să devin Stilist sprâncene, lucram într-o companie multinațională.

 Pentru că nu îmi ajungeau banii (aveam 3 rate la bancă și multe cheltuieli cu meditațiile copilului meu), am zis „GATA! STOP!” și mi-am dat demisia, asumându-mi orice risc fiind divorțată și având multe datorii și un copil mic de mană, pe care îl creșteam singură.

Nu aveam altă variantă decât să fac o schimbare radicală sau să mor acolo!!

La început, cel mai greu mi-a fost să aleg o direcție în care să merg, să găsesc ceva de făcut care să mă motiveze zilnic, să îmi facă plăcere și să îmi aducă venitul care să mă salveze. Probabil așa te simți și tu acum…

Am avut în schimb șansa să descopăr de una singură o METODĂ UNICĂ, transpusă acum în curs online pensat, care mi-a schimbat TOTAL percepția asupra procedurii de pensat profesional și care mi-a propulsat cariera aproape instant.

Vorbesc despre „metoda liniilor paralele”, pe care acum îmi doresc să o împărtășesc cu tine ca să îți schimbe și ție viața în bine, așa cum a făcut-o pentru mine!

Scopul acestui curs este să îți dea soluția pentru toate problemele tale legat de pensat. Nu mai este nevoie să treci și tu prin ce am trecut eu. Primești direct SOLUțIA succesului!

1197 RON 497 RON

Structura pe care ți-o propun acum este testată cu peste 100 de cursante din Romania și din străinatate, care au început să lucreze CORECT, încă înainte de terminarea cursului. Viața lor s-a schimbat complet în bine, datorită acestui curs pensat online. Acum ele câștigă mai mulți bani si muncesc mai puțin, având mai mult timp pentru ele și cei dragi.

"Cursul de Design sprâncene cu Luminița Ivanici a revoluționat modul în care eu mă raportam la pensat. Când m-am înscris la curs abia știam să țin o pensetă în mană, fiind proaspăt absolventă a unei școli de cosmetică. Astăzi, sunt Designer sprâncene în cabinetul Make-up Cafe, fac ceea ce îmi place, câștig pe măsura efortului pe care îl depun si am mai mult timp pentru mine. Sunt foarte fericită că am ales ca Luminița Ivanici să îmi fie mentor și încurajez pe oricine este dornică să învețe pensat profesional și să devină Designer de sprâncene de succes, să urmeze acest curs!"
Cristina Ion
Bucuresti
"Recomand Make-up Cafe atât pentru tratamentele faciale, design sprâncene, dar și pentru cursurile susținute aici. Anul trecut, căutam intens pe internet un curs pensat online sau fizic. Am sunat la cel puțin 5 scoli, dar doar Luminița a stat 20 minute la telefon să îmi răspundă la tonele de întrebări. Și tot Luminița a fost unica care m-a ajutat să fac cursul de design sprâncene în perioada imediat următoare. Aveam de gând să fac un curs, dar am făcut 3: design sprâncene, laminare gene si sprâncene si automachiaj. În acest moment îmi schițez o mica afacere după modelul Make-up Cafe. Sunt puține spre inexistente persoanele cum este Luminița, o admir si o urmăresc zilnic."
Eugenia Andreev
Chisinau
"Cursul de design sprâncene predat de către Luminița a fost exact ceea ce căutam chiar mai mult aș putea spune, deoarece nu am învățat doar un simplu pensat, ci design sprâncene, ceea ce include consilierea clientului, măsurare, echilibrarea, recuperarea, stilizarea si vopsitul corect al sprâncenelor. Si nu în ultimul rând, Luminița este un om minunat, cât si un trainer extraordinar. Sunt foarte fericită că am ales să urmez cursul de Design sprâncene cu Luminița Ivanici și îl recomand tuturor celor care vor să reușească în această meserie."
Curs pensat sprancene online
Madalina Tugui
Bacau
"Ajuta atât de mult! În acest curs pensat online e totul filmat si mereu pot vedea explicațiile tale. Felicitări pentru tot. Sunt super mulțumită de colaborarea cu tine și de faptul că mi-ai devenit mentor."
Ciufi Alina
Busteni
"Am ales sa achiziționez acest curs pensat online sprâncene cu Luminița Ivanici, pentru că am văzut o postare pe Facebook, eu în același timp făceam si un curs de cosmetică, și mi s-a părut o oportunitate să învăț ceva în plus, să mă specializez pe ceva. Am avut nevoie de încredere în mine și în ceea ce fac să pot să ofer clientelor mele ce e mai bun. Mi-a plăcut la acest curs faptul că am învățat foarte multe lucruri, am învățat cum să fardez sprâncenele, tot ce ține de stilizare sprâncene bineînțeles, am învățat să vopsesc corect sprâncenele, să nu le deteriorez, să am grijă de ele, să le întrețin și vei descoperi și tu dacă alegi să faci acest curs. Viața mea s-a schimbat în bine după ce am făcut acest curs deoarece mi-a dat încredere în mine. Am reușit să mă angajez la un salon. Eu consider că am succes și că acum pot să ofer clientelor mele ceea ce își doresc și vreau să recomand acest curs din tot sufletul pentru că pe mine m-a ajutat si sper că vă va ajuta și pe voi."
Simona Saviuc
Timisoara
"Am absolvit astăzi cursul de Design sprâncene în cadrul Scolii Eyebrows Institute și mă simt mulțumită și fericită. Eu sunt Make-up Artist și doresc să adaug în portofoliul meu și serviciul de Design sprâncene. Înainte să vin la acest curs nu știam să pensez deloc. Acum, am căpătat încrederea în mine că pot să dau o formă frumoasă și naturală sprâncenelor fără riscul de a greși datorită metodei predată de Luminița și anume metoda liniilor paralele. De asemenea, am făcut si un mini curs de colorimetrie unde am învățat cum să vopsesc și să obțin subtonuri de culoare. Am învățat să fardez sprâncenele cu efect pudrat și acum abia aștept să mă apuc de lucru. Îți mulțumesc din suflet Luminița, pentru tot ce m-ai învățat."
Teodora Francu
Calarasi
"Un loc minunat cu oameni minunați. Profesionalismul si dedicarea sunt la ele acasă. Mulțumesc doamnei Luminița Ivanici de la Make-up Cafe, trainer in cadrul școlii Eyebrows Institute, pentru cursul de Design Sprâncene."
Veronica Stoian
Constanta

Vreau să fiu îndrumătorul tău, ca să reușim împreună!

Ce obții dacă te înscrii:

1197 RON 497 RON

Curs online Design sprancene

Cum vei parcurge acest curs?

M-am gândit cum să fac lucrurile mai ușoare pentru tine, de aceea am realizat acest curs ONLINE, pe care tu îl poți face din confortul și liniștea casei tale sau de oriunde te-ai afla! Ai nevoie doar de un laptop sau telefon si de acces la internet.

După ce apeși butonul “Vreau să cumpăr” și se înregistrează plata in sistem, vei primi acces prin email pe platforma online de cursuri Eyebrows Institute unde vei găsi cursul de Design sprâncene înregistrat 100%, in 5 module diferite, fiecare modul conținând mai multe video-uri si fișiere PDF, plus 3 BONUSURI!

Ce vei învaȚa?

 • Mobilier, ustensile, instrumente necesare;
 • Igiena în cabinetul cosmetic
 • Cum te prezinți în fața clientei
 • Atitudinea si reacțiile față de clienta 

 • Fișa de client
 • Consilierea 
 • Stabilirea obiectivului urmărit

 • Măsurarea sprâncenelor cu ajutorul compasului Phibrows – Teorie
 • Măsurarea sprâncenelor cu ajutorul compasului Phibrows – Practica

În acest modul te voi învăța secretul sprâncenelor perfecte, prezentându-ți detaliat, atât teoretic, cât și practic, “metoda liniilor paralele”, descoperită de mine, care s-a dovedit în timp a fi cea mai sigură și eficientă metodă de pensat, cu ajutorul căreia nu ai cum să greșești.

Vreau să înțelegi că această metodă este UNICĂ și nu a fost dezvăluită decât cursantelor mele, prin urmare, valoarea ei nu poate fi măsurată sau exprimată în bani sau cuvinte. Este o metodă care te va propulsa în carieră și te va ajuta să devii cel mai bine plătit Designer de sprâncene din orașul tău!

Stilizare sprâncene – Teorie

Stilizare sprâncene – Practică

Vopsitul sprâncenelor este poate etapa care iți dă acum cele mai multe emoții și cele mai mari bătăi de cap. La mine cel puțin așa a fost, când am început.

 Îmi era teama să nu greșesc, să nu fac sprâncene prea închise la culoare sau sa le decolorez prea tare, sau firul de păr să migreze în roșu. De asemenea, nu știam cum să șterg vopseaua de pe piele, clientele mele plecând tot timpul cu urme inestetice de vopsea pe piele.

Eu m-am chinuit sa găsesc formula vopsitului perfect, dar tu nu trebuie sa te chinui! În acest modul iți voi prezenta atât teoretic, sub forma unui mini curs de colorimetrie, cât și practic, cum să vopsești corect sprâncenele clientelor tale, astfel încât să obții o culoare armonioasă a acestora, în armonie cu părul de pe cap si cu nuanța tenului.

 • Vopsit sprâncene – Teorie
 • Vopsit sprâncene – Practică

1197 RON 497 RON

BONUS

În plus față de tot ceea ce ți-am prezentat mai sus, primești GRATUIT și o serie de bonusuri, care cu siguranță vor fi valoroase pentru tine!

După ce ai învățat să stilizezi corect sprâncenele cu ajutorul “metodei liniilor paralele, poți oferi un plus de valoare estetică clientelor tale, prin machiajul sprâncenelor. Eu te învăț GRATUIT cum să corectezi sprâncenele prin machiaj, pentru a obține un efect pudrat, cât mai natural și cât mai armonios. În plus, îți spun care sunt cele mai bune produse și pensule necesare în obținerea sprâncenelor perfecte.

Un alt plus de valoare pe care doresc să ți-l ofer și care te va ajuta cu siguranță să îți crești numărul de clienți, este stilizarea sprâncenelor bărbaților. M-am hotărât să te învăț GRATUIT cum să aplici corect “metoda liniilor paralele” pentru stilizarea sprâncenelor bărbaților, astfel încât să nu le strici forma, mai exact să nu le faci sprâncene de „lady” și să nu existe riscul de a greși!

Vreau sa știi ca acest BONUS este special si vei avea o surpriză urmarind felul în care l-am conceput.

Se spune că este mai bine să înveți din greșelile altora, pentru ca tu nu vei avea timp sa le faci pe toate. Eu nu am avut de la cine să învăț în meseria mea și de aceea mi-a fost foarte greu să găsesc soluții, să mă adaptez, sa mă dau singura cu capul de sus atunci când greșesc. Tu nu trebuie sa treci prin ce am trecut eu. De aceea, in cadrul acestui BONUS, te voi ghida GRATUIT în pașii pe care trebuie sa îi urmezi ca sa ai succes in cariera de Designer sprâncene.

1197 RON 497 RON

Costul real al acestui curs + Bonusuri

*Costul real al cursului Online de Design sprancene, la prima lansare, a fost de 1197 RON.

Valoarea realĂ a acestui curs este de 4300 RON. Tu primești totul pentru doar 497 RON.

1197 RON 497 RON

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumita!

Ce alegi? Să simți în continuare lipsa cunoștințelor? Să stai cu grijă in continuare, pentru tot restul carierei tale poate, că vei greși, că vei avea cliente nemulțumite, că vei avea un șef care iți va sufla in ceafa permanent? Ce alegi? Sa petreci un weekend la munte sau să urmezi un curs care iți poate aduce libertatea financiară și satisfacția pentru tot restul vieții? Cred ca weekendul la munte te va costa oricum mai mult decât acest curs.

Probabil că acest curs este cea mai buna investiție din viata ta, poate cea mai buna alegere pentru tine si cariera ta. Dar daca totusi decizi ca nu este pentru tine, primesti banii inapoi, la cerere, in maxim 15 zile de la cumpararea cursului.

1197 RON 497 RON

Vestea proastĂ circulĂ de 10x mai repede decât vestea bună!

Tu ce preferi?

1197 RON 497 RON

Despre mine

 

După ce am luat decizia de a intra în industria înfrumusețării, la 40 de ani, m-am calificat in meseria de Cosmetician, Make-up Artist, Dermopigmentist si Formator, calificări acreditate de Ministerul Muncii si Protecției Sociale din România.

De asemenea, m-am specializat în Designul de sprâncene și Microblading, la Branko Babic Phibrows Microblading Academy, școala care livrează cei mai talentați și mai bine plătiți microblading artiști din lume.

Visam ca într-o zi să am propriul meu cabinet, unde să lucrez împreună cu colegele mele la cele mai înalte standarde si unde să ne simțim bine și să evoluăm împreună.

Astăzi trăiesc din plin acest vis și de aceea îmi doresc să iți împărtașesc și ție ceea ce mi se întâmplă mie, atât de frumos!

– Conduc propriul cabinet, sunt Phibrows International Microblading Artist si Designer sprâncene la Make-up Cafe.

– Sunt Trainer Design sprâncene în cadrul propriei școli Eyebrows Institute.

– Am 20 ani de experiență în marketing și comunicare.

– Am colaborat cu brand-uri premium din industria înfrumusețării precum Christian Dior, ca Make-up Artist în rețeaua magazinelor Sephora București

Luminita Ivanici - Designer sprancene la Make-up Cafe si Trainer la Scoala profesionala Eyebrows Institute

1197 RON 497 RON

Contact